Përshkrim
Jordan Medjool - Ajwa - Sukkeri - Suggai
1. Hurma Medjool te Jordanis është një lloj hurme gjysëm e thatë me tul mish të ëmbël dhe konsiderohet si Mbreti i të gjitha hurmave.
Hurmat janë fruta sezonale që kultivohen në fund të stinës së verës; prandaj furnizimi i hurmave të freskëta, të mbushura dhe të lëngshme është i kufizuar, ndërsa hurmat gjysëm të thata.
Hurma Medjool ka formë ovale cilindrike, me ngjyrë mesatare deri në të errët kafe, gjatësi që varion midis 3-6 centimetra, diametri që varion midis 2-3 centimetra, dhe një përmbajtje uji që varion midis 17% dhe 25%.
Cilësia nr 1 e Hurmës Medjool nga Jordania
Hurmat konsumohen të freskëta; ato paketohen në rreshta ose degë në kuti kartoni prej 5 KG. Janë fruta sezonale që korren gjatë muajve Gusht dhe Shtator. Ata mund të mbeten të freskëta për disa javë nëse ruhen në temperaturë të ftohtë.
1. Të pasura: Hurmat Medjool të Jordanisë janë të pasura me vitamina dhe minerale si kaliumi, magnezi, kalciumi dhe vitamina B6. Këto ushqime janë të rëndësishme për të mbajtur kockat, muskujt dhe nervat e shëndetshme.
2. Fibra: Hurmat Medjool të Jordanisë janë një burim i mirë i fibrit ushqimor, i cili ndihmon në promovimin e shëndetit të tretjes dhe mund të ndihmojë në uljen e niveleve të kolesterolit.
3. Sheqer natyral: Hurmat Medjool të Jordanisë janë një sheqer natyral dhe mund të përdoren si një alternativë më e shëndetshme ndaj sheqerit të rafinuar.
4. Nxitës i energjisë: Hurmat Medjool të Jordanisë janë një burim i mirë i karbohidrateve, të cilat mund të sigurojnë një shtytje të shpejtë të energjisë.
5. Përmbajnë antioksidantë: Hurmat Medjool të Jordanisë përmbajnë antioksidues si flavonoide dhe acide fenolike, të cilat mund të ndihmojnë në mbrojtjen e trupit nga dëmtimet nga radikalet e lira.
2. Hurmat Ajwa: Hurmat e Medinës, Ajwa, dallojnë nga hurmat e tjera prej formës së tyre të rrumbullakët dhe ngjyrës së kuqe në të zezë. Shija e saj unike e bën atë llojin më të mirë të hurmave arabe.
Përmbajnë: Magnez dhe Kalcium, efikasë në normalizimin e punës së zemrës dhe forcimin e kockave.
Të pasura me vitamina: B1, B2, B3, B5, A dhe C.
Rregullon tensionin e gjakut dhe ndihmon në mirëfunksionimin e veshkave.
Kuron arteriosklerozën, përgjegjëse për sulmet në zemër dhe goditjet në tru.
Konsumimi i tyre ka efekt pozitiv te gratë gjatë shtatëzanisë, duke i bërë më vitale.
Gjithashtu ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve të lindjes.
Ndihmojnë në tretjen dhe trajtimin e kapsllëkut.
Produkt 100% Organik - Origjina: Arabia Saudite
3. Hurmat Sukkeri: Lloj i veçantë i hurmave arabe. Të pasura me fibra, vitamina dhe lëndë ushqyese.
Karakteristikë e tyre është ëmbëlsia, me gjithë butësinë, aromën dhe shijen e karamelit.
Luftojnë anoreksinë, ulin kolesterolin, parandalojnë prishjen e dhëmbëve dhe gjithashtu ndihmojnë në largimin e lodhjes.
Ndihmojnë nënat reja në shtimin e qumshtit të gjirit, si dhe parandalojnë depresionin pas lindjes.
Hurmat Sukkeri nga Arabia Saudite, shumë të famshme në botën arabe për shijen, formën dhe ngjyrën e tyre unike.
Të buta, cilësi e parë, shumë të pasura me fibra të nevojshme për aparatin tretës.
Produkt 100% Organik - Origjina: Kasim - Arabia Saudite
Produkt 100% Organik - Origjina: Kasim - Arabia Saudite
500Gr Jordan Medjool - 500Gr Ajwa - 500Gr Sukkeri - 500Gr Sugai
Specifikimet Teknike
| Barkodi | |
|---|---|
| Dimensionet | |
| Masa | 2150 gr |
| Njesia | Kg |
| Marka | |
| Kategoria | Mix Pack |

Hurma Medjool të Jordanisë 1Kg
Shtoni një vlerësim